Henk Landkroon Uitvaartverzorging
Met hart en ziel

Lidmaatschap

Henk Landkroon Uitvaartverzorging

_O2I62652.jpg

Lidmaatschap

Bij Henk Landkroon Uitvaartverzorging kunt u zich inschrijven voor het Service Lidmaatschap. Dit lidmaatschap is een aanvulling op uw eventuele uitvaartverzekering. Door deze af te sluiten geeft u aan zelf uw keuze van uitvaartonderneming te maken.

Vele uitvaartverzekeraars hebben voor u al een keus gemaakt voor een bepaalde uitvaartonderneming. Met dit Service Lidmaatschap laat u weten dat u de uitvaart door Henk Landkroon Uitvaartverzorging wilt laten verzorgen. Waarom zou u dan niet kiezen voor een persoonlijke benadering door een uitvaartonderneming die u kent en die met u meedenkt?

Het Service Lidmaatschap

U betaalt slechts eenmalig € 10,- per persoon waarna u

–  een bewijs van inschrijving in het Register Uitvaartzorg van Henk Landkroon Uitvaartverzorging ontvangt;
–  op verzoek een gesprek over de mogelijkheden, kosten en al uw andere vragen over de vormgeving van uw uitvaart kan krijgen;
–  een korting van € 150,- op het totaalbedrag van de uitvaartnota ontvangt als de uitvaart door Henk Landkroon Uitvaartverzorging wordt geregeld en uitgevoerd.

Als servicelid biedt u uw nabestaanden mijn deskundige hulp aan. Voor een bescheiden bedrag van € 10,- per persoon bent u verzekerd van een korting op mijn dienstverlening. U moet echter wel een half jaar lid zijn, ingaande vanaf de inschrijfdatum. De inschrijving verplicht u verder tot niets, er is geen Vereniging met leden of enige vorm van aansprakelijkheid.

U wilt zich inschrijven?

Vul onderstaand formulier in. Na overmaking van € 10,- per persoon op mijn rekeningnummer Rabobank NL73RABO03470.64.353 stuur ik u een bewijs van inschrijving Service Lidmaatschap toe.

Checkbox *