Henk Landkroon Uitvaartverzorging
Met hart en ziel

Over ons

Met hart en ziel.

Met hart en ziel

In 1987 is Henk Landkroon als uitvaartverzorger in dienst getreden bij een kleine uitvaartonderneming. Hierbij verzorgde hij uitvaarten voor alle gezindten en ongeacht de verzekering. Om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan, is hij met ingang van 1 januari 2010 zelf een uitvaartonderneming gestart. In een tijd waar betrokkenheid, rust en aandacht steeds meer naar de achtergrond verdwijnt, is hij blij deze stap te hebben gezet. Met zijn ervaring kan hij u op de juiste wijze met raad en daad bijstaan tijdens en na de uitvaart, zodat u met een goed gevoel kunt terugkijken op een gedenkwaardige periode. Het maakt niet uit of en hoe u verzekerd bent, of u wel of niet kerkelijk bent, in welke plaats u woont; te allen tijde kunt u een beroep op de uitvaartonderneming doen.

Vanaf augustus 2012 werkt dochter Zwenneke Landkroon samen met haar vader. Zij is veelal verantwoordelijk voor het werk achter de schermen.

Voor het regelen van de uitvaart of voor meer informatie kunt u ons bellen op telefoonnummer 0545-295014 / 06-22550574.

Dag en nacht bereikbaar.

 
 
 

Team

 
 
_O2I6225.jpg

UITVAARTVERZORGER

Henk Landkroon

In 1977 ben ik begonnen in de gezondheidszorg te Den Haag om vervolgens deze werkzaamheden gevolg te geven in Apeldoorn, Lochem en Warnsveld. Omdat hier zorg en aandacht voor je medemens voorop stond gaf mij dit veel voldoening.

Om hier nog meer aandacht aan te geven, en de vele ervaringen met de dood in de gezondheidszorg, ben ik begin 1987 als uitvaartverzorger in dienst getreden bij een kleine uitvaartonderneming. Daar heb ik mogen leren hoe prachtig dit vak is. Om dit nog meer te optimaliseren heb ik in 2010 de stap gezet mijn eigen uitvaartonderneming te beginnen. Nu kan ik nog meer “met hart en ziel” mijn vak vorm geven.

 
 

 
 
 
_O2I6215.jpg

Algemeen medewerker

Zwenneke Landkroon

Per augustus 2012 ben ik verantwoordelijk voor vele taken rondom de uitvaart; rouwdrukwerk, fotobewerking en al het papierwerk verzorgen zijn hier enkele voorbeelden van. 

Tijdens mijn studie algemene cultuurwetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik het onderdeel fotograferen opgepakt. Ik kreeg de kans om te studeren aan de Fotovakschool. Deze passie van mij is goed te combineren met de uitvaartwereld. 

Het is bijzonder om onderdeel te mogen zijn in een zeer kwetsbare periode van iemands leven.

Het constante contact met mensen en het vertrouwen dat er gegeven wordt is van onschatbare waarde voor mij.